Poulet au poivron rouge

Poulet au poivron rouge

4.3 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • gousse d'ail
    2
  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
  • de poivrons rouges en morceaux (2-3 cm)
    350 g
  • de basilic frais
    1 brin
  • de sel fin
    2 c. à café
  • de thym frais
    1 brin
  • de romarin frais
    1 brin
  • de piment rouge, tout type (opcjonalnie)
    1 pincée
  • feuille de laurier séchée
    1
  • filets d'anchois à l'huile ou saumurés, bien égouttés
    2 - 3
  • de cuisses de dinde, sans peau avec les os (cuisses et pilons séparés)
    700 g
  • de bière blonde
    100 g
  • de bouillon de légumes (opcjonalnie)
    50 g
    50 g d'eau
  • de poivre blanc moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 238 kcal / 996 kJ
Białko 22.7 g
Tłuszcz 14.6 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...