
Urządzenia i Akcesoria
Tortilla de pomme de terre au chorizo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
oeufs (gros)6
-
de sel selon vos goûts2 pincées
-
de poivre moulu selon vos goûts2 pincées
-
de ciboulette fraîche ciselée1 c. à soupe
-
d'eau450 g
-
de gros sel selon vos goûts½ c. à café
-
de pommes de terre à chair ferme en très fines rondelles (± 1 mm)500 g
-
chorizo doux (225 g), en demi-rondelles fines1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
339 kcal /
1420 kJ
Białko
14.7 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pique-nique
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks