Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

4.2 138 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux
    60 g
  • de pecorino (opcjonalnie)
    30 g
  • échalote (30 g)
    1
  • de lardons
    150 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • d'eau
    1200 g
  • de sel selon vos goûts
    ¾ c. à café
  • de pâtes, sèches, du type spaghetti
    350 g
  • œufs
    3
  • jaune d'œuf
    1
  • de poivre noir, moulu selon vos goûts
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 604 kcal / 2528 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 63 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...