
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan en morceaux60 g
-
de pecorino (opcjonalnie)30 g
-
échalote (30 g)1
-
de lardons150 g
-
d'huile d'olive extra vierge20 g
-
d'eau1200 g
-
de sel selon vos goûts¾ c. à café
-
de pâtes, sèches, du type spaghetti350 g
-
œufs3
-
jaune d'œuf1
-
de poivre noir, moulu selon vos goûts1 - 2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
604 kcal /
2528 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks