Farfalle aux quatre fromages

Farfalle aux quatre fromages

4.1 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    50 g
  • de gorgonzola
    50 g
  • de fontina en morceaux (2-3 cm)
    50 g
  • de gruyère en morceaux (2-3 cm)
    50 g
    50 g de taleggio, en morceaux (2-3 cm)
  • de lait
    50 g
  • de beurre
    50 g
  • de pâte sèche, type farfalle
    320 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 543 kcal / 2272 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...