![Farfalle aux quatre fromages Farfalle aux quatre fromages](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4490DCCA-B457-4ACB-9FCF-BE088B713BE9/Derivates/8ced7376-8f12-4175-9bfc-fc079ff96312.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de gorgonzola
- 50 g de fontina, en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de gruyère, en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de lait
- 50 g de beurre
- 320 g de pâte sèche, type farfalle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce à l’ail
15 dk
Penne all’arrabbiata
20 dk
Penne au thon
35 min
Tortiglioni à la saucisse et aux champignons
35 min
Spaghetti carbonara
40 Min
Pizza pommes et brie
1h 50min
Lasagnes classiques
2h 5min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30min
Spaghettis à la carbonara
30min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45 min
Pâtes au poulet, champignons et haricots verts
40 Min