Farfalle aux quatre fromages

Farfalle aux quatre fromages

3.9 42 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 50 g de gorgonzola
  • 50 g de fontina en morceaux (2-3 cm)
  • 50 g de gruyère en morceaux (2-3 cm)
    50 g de taleggio, en morceaux (2-3 cm)
  • 50 g de lait
  • 50 g de beurre
  • 320 g de pâte sèche, type farfalle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23 g
Kalorie 2272 kJ / 543 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...