Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
240 g de pecorino en morceaux (2 cm)
-
1500 g d'eau
-
250 g de lardons
-
1 c. à soupe de sel
-
450 g de spaghetti
-
4 jaunes d'œufs
-
¼ c. à café de sel
-
2 pincées de poivre, moulu
-
2 œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43.8 g
Kalorie
4733.6 kJ /
1130.7 kcal
Tłuszcz
69.6 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linguine saumon et vodka
20 min
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55 min
Pâtes au thon
30 min
Riz Casimir
45 min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1 godz.
Macaronis du chalet
45 min
Spaghettis à la carbonara
30 min
Gratin de cornettes
50 min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min
Curry de poulet
35 min