Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de pecorino, en morceaux (2 cm)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de sel
- 450 g de spaghettis
- 250 g de lardons
- 4 jaunes d'œufs
- 2 œufs
- ¼ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4733.6 kJ / 1130.7 kcal
- Białko
- 43.8 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 69.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto
30min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1h
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate (8 portions)
1h 30min
Ragoût de porc à la grecque
45min
Bœuf bourguignon
2h
Spaghetti carbonara
40min
Spaghettis à la carbonara
30min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45min
Cornettes à la viande hachée
30min
Linguine saumon et vodka
20min
Sauce bolognaise
3u. 15min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h