Vellutata speziata di carote e zenzero

Vellutata speziata di carote e zenzero

3.8 137 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 cucchiaino di curry in polvere
  • 1 cucchiaino di cumino in polvere
  • 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
  • 1 pezzo di radice fresca di zenzero (1-2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 550 g di carote pelate e a pezzi (2 cm)
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo vegetale
  • 30 g di olio di cocco
  • semi di zucca per servire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 2 g
Kalorie 565 kJ / 135 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...