Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di anacardi
- 500 g di asparagi, puliti, i gambi a tocchetti e le punte
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- 5 - 6 foglie di lattuga a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 385 kJ / 92 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di gambi di verdure
45min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 Min
Crema di asparagi verdi
50min
Crema di asparagi
50min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Crema di broccoli e porri
45min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di finocchi e carote
35 Min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di asparagi
45min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min