Crema di asparagi e curcuma

Crema di asparagi e curcuma

4.8 86 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 porzioni

Składniki

  • 30 g di anacardi
  • 500 g di asparagi puliti, i gambi a tocchetti e le punte
  • 100 g di cipolla bianca a pezzi
  • 5 - 6 foglie di lattuga a pezzi
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 450 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 2 cucchiaini di curcuma in polvere
  • 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3 g
Kalorie 385 kJ / 92 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...