
Urządzenia i Akcesoria
Vellutata al cavolo viola e kefir
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di cavolo viola a pezzi (2-3 cm)600 g
-
di acqua450 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di zenzero in polvere½ cucchiaino
-
di kefir liquido non aromatizzato + q.b.100 g
-
di semi di papavero1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
73 kcal /
305 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
3.6 g
Węglowodany
5.7 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Calore nel piatto
68 Przepisów
Włochy
Włochy