
Urządzenia i Akcesoria
Vellutata al cavolo viola e kefir
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
600 g di cavolo viola a pezzi (2-3 cm)
-
450 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
-
½ cucchiaino di zenzero in polvere
-
100 g di kefir liquido non aromatizzato + q.b.
-
1 cucchiaino di semi di papavero
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
73 kcal /
305 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
3.6 g
Węglowodany
5.7 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Calore nel piatto
68 Przepisów
Włochy
Włochy