Vellutata al cavolo viola e kefir

Vellutata al cavolo viola e kefir

3.8 91 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di cavolo viola a pezzi (2-3 cm)
  • 450 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di zenzero in polvere
  • 100 g di kefir liquido non aromatizzato + q.b.
  • 1 cucchiaino di semi di papavero

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4.9 g
Kalorie 305 kJ / 73 kcal
Tłuszcz 3.6 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...