Vellutata al cavolo viola e kefir

Vellutata al cavolo viola e kefir

3.8 84 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di cavolo viola a pezzi (2-3 cm)
    600 g
  • di acqua
    450 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di zenzero in polvere
    ½ cucchiaino
  • di kefir liquido non aromatizzato + q.b.
    100 g
  • di semi di papavero
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 73 kcal / 305 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 3.6 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...