Vellutata al cavolo viola e kefir

Vellutata al cavolo viola e kefir

3.8 85 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di cavolo viola a pezzi (2-3 cm)
  • 450 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di zenzero in polvere
  • 100 g di kefir liquido non aromatizzato + q.b.
  • 1 cucchiaino di semi di papavero

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 73 kcal / 305 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 3.6 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...