
Urządzenia i Akcesoria
Vellutata di cavolo viola e panna
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla rossa 100 a pezzi + 50 a rondelle sottili150 g
-
di cavolo cappuccio rosso a pezzi 5 cm500 g
-
di patata a pezzi 3 cm120 g
-
di brodo vegetale700 g
-
di sale + q.b1 cucchiaino
-
di pepe macinato + q.b2 pizzichi
-
di noce moscata in polvere2 pizzichi
-
di aceto balsamico20 g
-
di panna fresca liquida fredda150 g
-
di semi di sesamo neri20 g
-
di chips di verdure40 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
394 kcal /
1651 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
27.8 g
Węglowodany
33.2 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Sód
806.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Che zuppe
15 Przepisów
Włochy
Włochy