
Urządzenia i Akcesoria
Crema di zucca e zenzero
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di olio15 g
-
di zenzero, radice fresca a pezzi15 g
-
di zucca Butternut la polpa a pezzi395 g
-
di patate a pezzi100 g
-
di anacardi60 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe bianco macinato2 pizzichi
-
di acqua700 - 750 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
166 kcal /
697 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ieri. Oggi. Sempre
50 Przepisów
Włochy
Włochy