
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
fresh parsley, leaves only5 - 10 sprigs
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water divided45 oz
-
salt divided2 tsp
-
dried lasagna pasta6 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
eggplant diced (½ in.)10 ½ oz
-
canned crushed tomatoes18 oz
-
ricotta cheese9 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
435 kcal /
1820 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
954 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Simply Steam
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Pasta Primavera
50 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min