Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
red onions cut into pieces2 oz
-
ground beef broken into pieces24 oz
-
large egg1
-
almond flour3 tbsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
ground cumin1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt to taste½ tsp
Tabbouleh
-
cauliflower florets20 oz
-
red bell peppers in pieces (1 in.)4 oz
-
red onions in pieces (1 in.)2 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)6 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)6 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Herb Tahini Sauce
-
garlic clove1
-
fresh cilantro leaves5
-
fresh mint leaves3 - 5
-
fresh parsley leaves5
-
tahini4 oz
-
plain Greek yogurt4 oz
-
lemon juice2 oz
-
water2 oz
-
salt to taste½ tsp
-
salad greens divided10 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
936.5 mg
Białko
31 g
Kalorie
2449.1 kJ /
585.4 kcal
Tłuszcz
42.6 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply Quick
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Green Goddess Salad
10 min
Noodle Kugel
55 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Apple Wild Rice
50 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Tinga de Pollo
40 min