Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
red onions cut into pieces2 oz
-
ground beef broken into pieces24 oz
-
large egg1
-
almond flour3 tbsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
ground cumin1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt to taste½ tsp
Tabbouleh
-
cauliflower florets20 oz
-
red bell peppers in pieces (1 in.)4 oz
-
red onions in pieces (1 in.)2 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)6 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)6 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Herb Tahini Sauce
-
garlic clove1
-
fresh cilantro leaves5
-
fresh mint leaves3 - 5
-
fresh parsley leaves5
-
tahini4 oz
-
plain Greek yogurt4 oz
-
lemon juice2 oz
-
water2 oz
-
salt to taste½ tsp
-
salad greens divided10 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
936.5 mg
Białko
31 g
Kalorie
2449.1 kJ /
585.4 kcal
Tłuszcz
42.6 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply Quick
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Curried Chicken and Apple Salad
30 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Mediterranean Chicken
35 min
Turkey Chili
45 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min