Wersje kompatybilne
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meatballs
- 2 oz red onions, cut into pieces
- 24 oz ground beef, broken into pieces
- 1 large egg
- 3 tbsp almond flour
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp salt, to taste
Tabbouleh
- 20 oz cauliflower florets
- 4 oz red bell peppers, in pieces (1 in.)
- 2 oz red onions, in pieces (1 in.)
- 6 oz tomatoes, in pieces (1 in.)
- 6 oz cucumber, peeled, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz balsamic vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Herb Tahini Sauce
- 1 garlic clove
- 5 fresh cilantro leaves
- 3 - 5 fresh mint leaves
- 5 fresh parsley leaves
- 4 oz tahini
- 4 oz plain Greek yogurt
- 2 oz lemon juice
- 2 oz water
- ½ tsp salt, to taste
- 10 oz salad greens, divided
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2449.1 kJ / 585.4 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 42.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 936.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Turkey Chili
45min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Golden Spiced Turkey Kefta
30min