Croquette de poisson vapeur à la Thai

Croquette de poisson vapeur à la Thai

4.0 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
18 morceaux

Składniki

  • de l'huile pour graisser
  • feuilles de combava fraîches
    2 - 4
  • d'haricots verts frais coupés
    100 g
  • oignons de printemps
    2
  • de filet de poisson blanc, sans peau (cabillaud, vivaneau, perche), en morceaux (3-4 cm)
    600 g
  • de pâte de curry rouge thaï
    30 - 50 g
  • de crème de noix de coco
    60 g
  • blanc d'œuf
    1
  • de sel
    ½ - 1 c. à café
  • d'eau
    1000 g
  • piment rouge frais, finement émincé, pour la garniture
    1

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 202 kcal / 840 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...