Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes

Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes

4.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 10 g de feuilles de persil frais
  • 10 g de feuilles de coriandre fraîche
  • 4 œufs
  • 80 g de lait
  • ½ c. à café de noix de muscade moulue
  • ½ c. à café de poivre blanc moulu
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 1100 g d'eau
  • 350 g mélange de légumes (par ex. : carottes, oignons, céleri), en morceaux (2 cm)
  • 600 g d'ailes de poulet
  • ½ c. à café de piment, sec, en flocons
  • de la baguette pour servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1268.7 mg
Białko 34.8 g
Kalorie 1705.4 kJ / 407.6 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 10.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...