
Urządzenia i Akcesoria
Pisto - hiszpański gulasz warzywny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
-
150 g czerwonej papryki pokrojonej na kawałki
-
150 g zielonej papryki pokrojonej na kawałki
-
300 g cebuli pokrojonej na kawałki
-
300 g cukinii pokrojonej na kawałki
-
100 g oliwy z oliwek
-
500 g pomidorów, dojrzałych obranych, pokrojonych na kawałki
-
1 łyżeczka soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
203.7 kcal /
852 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
12.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
399.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Przepisy
Polska
Polska