
Urządzenia i Akcesoria
Zupa z batatów z pastą curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porcji
Składniki
-
liści kolendry, świeżych5 g
-
batatów pokrojonych na kawałki620 g
-
czerwonej cebuli przekrojonej na pół200 g
-
czerwonej pasty curry1 - 2 łyżeczki
-
oliwy z oliwek20 g
-
wody500 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
mleczka kokosowego400 g
-
soku z limonki, świeżo wyciśniętego20 - 30 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
271.5 kcal /
1136.9 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
16.2 g
Węglowodany
29.1 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SYCĄCE ZUPY
10 Przepisów
Polska
Polska