
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z oliwek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 słoik
Składniki
-
300 g czarnych oliwek, bez pestek
-
2 ząbki czosnku
-
15 g oliwy z oliwek
-
20 g soku z cytryny
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
2 szczypty soli
-
5 g sera parmezan
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
511 kcal /
2137.6 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
48.5 g
Węglowodany
22.5 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Sód
2569.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Przepisy
Polska
Polska