
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z oliwek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 słoik
Składniki
-
czarnych oliwek, bez pestek300 g
-
ząbki czosnku2
-
oliwy z oliwek15 g
-
soku z cytryny20 g
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
-
soli2 szczypty
-
sera parmezan5 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
511 kcal /
2137.6 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
48.5 g
Węglowodany
22.5 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Sód
2569.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Przepisy
Polska
Polska