
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z oliwek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 słoik
Składniki
-
czarnych oliwek, bez pestek300 g
-
ząbki czosnku2
-
oliwy z oliwek15 g
-
soku z cytryny20 g
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
-
soli2 szczypty
-
sera parmezan5 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
511 kcal /
2137.6 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
48.5 g
Węglowodany
22.5 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Sód
2569.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
81 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pesto z bazylii
10 min
Czerwone pesto z suszonych pomidorów
5 min
Guacamole
15 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 godz. 40 min
Tapenada
5 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Tapenada z zielonych oliwek
10 min
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10 min
Dip z suszonych pomidorów
15 min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min
Pesto z rukoli
10 min