
Wersje kompatybilne
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème de chorizo
- 150 g de crème liquide entière ou légère
- 50 g de chorizo coupé en morceaux
Le poisson et le chou
- 500 g de chou rouge coupé en gros morceaux
- 100 g de chorizo détaillé en cubes
- 100 g de raisins secs
- 150 g d'eau
- 6 filets de poisson blanc type grenadier
- 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 310.5 kcal / 1295.7 kJ
- Białko
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Błonnik
- 2.8 g