![Tarte fine aux rougets Tarte fine aux rougets](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3c81c3e6-1c1d-4ee9-a240-bed2c55520cc/Derivates/5587df3b-4303-4fd0-b18c-9a7c2b06f40f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 45 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 8 filets de rouget, avec la peau
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1229.1 kJ / 295.9 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 455.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50 мин.
Involtini d'aubergine à la tomate
1 godz. 10 min
Calamars farcis comme en Algarve
1 godz. 10 min
Risotto à l'encre de seiche
1 godz.
Pissaladière aux oignons rouges
50 мин.
La pichade de Menton
4h
Pissaladière
2ч. 10 мин.
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 мин.
Calamars farcis au chorizo
1 godz. 10 min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1 Std. 5 Min