Tarte fine aux rougets

Tarte fine aux rougets

4.2 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 parts

Składniki

  • de pâte feuilletée maison
    200 g
  • d'olives noires dénoyautées
    100 g
  • d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
    45 g
  • d'ail
    1 gousse
  • d'oignons coupés en deux
    200 g
  • filets de rouget, avec la peau
    8

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 295.9 kcal / 1229.1 kJ
Białko 11.8 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 11.4 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 455.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...