Tarte fine aux rougets

Tarte fine aux rougets

4.2 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 parts

Składniki

  • 200 g de pâte feuilletée maison
  • 100 g d'olives noires dénoyautées
  • 45 g d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g d'oignons coupés en deux
  • 8 filets de rouget, avec la peau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 455.6 mg
Białko 11.8 g
Kalorie 1229.1 kJ / 295.9 kcal
Tłuszcz 22.5 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 11.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...