Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 45 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 8 filets de rouget, avec la peau
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1229.1 kJ / 295.9 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 455.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Tartare de sardine sur fonds d’artichaut
45 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Gratin d'été au poisson façon parmigiana
1 Std. 15 Min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min
Gâteaux de champignons
1 Std. 15 Min
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40 min
Cabillaud à la grecque et boulgour
1h 30min
Tatin de poivron et tapenade
1h 5min
Camembert feuilleté et compotée de figues
1 Std. 50 Min
Daube d'agneau aux artichauts
1h