Pommes de terre, haddock et épinards

Pommes de terre, haddock et épinards

4.8 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 15 g de persil frais effeuillé
  • 1 c. à café de moutarde à l'ancienne
  • 4 c. à soupe de yaourt à la grecque
  • 1 c. à café de sel et un peu pour la sauce (saler légèrement à cause du haddock)
  • du poivre moulu
  • 40 g d'huile d'olive
  • 500 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre grenaille lavées (coupées en deux si elles sont trop grosses)
  • 300 g de filets de haddock
  • 100 g de pousses d'épinards frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24 g
Kalorie 1309 kJ / 312 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...