
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 180 g de haricots blancs secs type mojettes
Le jour même
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 130 g de carottes coupées en tronçons
- 100 g de blanc de poireau coupé en tronçons
- 70 g de céleri-rave détaillé en dés
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 tranches de jambon cru type jambon de Vendée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 146.2 kcal / 610.8 kJ
- Białko
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Błonnik
- 5 g