Soupe de mojettes et jambon de Vendée

Soupe de mojettes et jambon de Vendée

4.3 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
4 portions

Składniki

La veille
  • de haricots blancs secs type mojettes
    180 g
Le jour même
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de carottes coupées en tronçons
    130 g
  • de blanc de poireau coupé en tronçons
    100 g
  • de céleri-rave détaillé en dés
    70 g
  • de beurre
    20 g
  • d'eau
    500 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de jambon cru type jambon de Vendée
    4 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 146.2 kcal / 610.8 kJ
Białko 8.2 g
Tłuszcz 6.5 g
Węglowodany 11.2 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...