Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards

Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards

3.3 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 4 mini potimarrons (150 g chacun)
  • 500 g d'eau
  • 350 g de sauté de veau
  • 1 oignon coupé en quatre
  • 250 g de champignons de Paris frais
  • 50 g d'épinards frais
  • 4 brins d'estragon frais effeuillés
  • 150 g de crème épaisse, 10% m.g.
  • sel
  • poivre moulu
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23 g
Kalorie 951 kJ / 228 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...