Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards

Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards

3.3 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • mini potimarrons (150 g chacun)
    4
  • d'eau
    500 g
  • de sauté de veau
    350 g
  • oignon coupé en quatre
    1
  • de champignons de Paris frais
    250 g
  • d'épinards frais
    50 g
  • d'estragon frais effeuillés
    4 brins
  • de crème épaisse, 10% m.g.
    150 g
  • sel
  • poivre moulu
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 228 kcal / 951 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...