Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de fenouil, coupé en morceaux
- 35 g de beurre (30 g + 5 g pour le moule)
- 50 g de miel crémeux
- 1 c. à soupe de sucre roux
- 250 g de tomates cerise rouges
- 1 pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3419.3 kJ / 822.5 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 58.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 39.3 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 1124.8 mg
Alternatywne przepisy
Soufflé aux endives et parmesan
1h 20min
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45 Min
Spaghetti de patate douce, pesto aux herbes
40min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1 Std. 10 Min
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Tortilla de patates douces aux épinards
35min
Crumble tomate-fenouil
1小时 15 分钟
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1小时
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 Min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1小时 15 分钟