![Tatin de fenouil, tomates et miel Tatin de fenouil, tomates et miel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/09aec753-f9fd-4972-9837-75856d5836cb/Derivates/c5bde277-f3fb-40dc-8509-fcb57c365242.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de fenouil, coupé en morceaux
- 35 g de beurre (30 g + 5 g pour le moule)
- 50 g de miel crémeux
- 1 c. à soupe de sucre roux
- 250 g de tomates cerise rouges
- 1 pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3419.3 kJ / 822.5 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 58.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 39.3 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 1124.8 mg
Alternatywne przepisy
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1 godz. 10 min
Crumble tomate-fenouil
1h 15min
Tartelettes aux noisettes et champignons
1 Std. 30 Min
Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse
30 Min
Tarte asperge, amande et comté par Eric Guérin
1 Std.
Spaghetti de patate douce, pesto aux herbes
40 Min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 Min
Risotto en rouge et vert
1 godz. 10 min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1 Std. 5 Min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min
Gratin de fenouil au chèvre
1 Std. 5 Min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50 min