
Urządzenia i Akcesoria
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
d'huile d'olive extra vierge et 1 c. à café100 g
-
de moutarde de Dijon2 c. à café
-
de vinaigre de vin rouge30 g
-
de sel marin¾ c. à café
-
de poivre moulu3 pincées
-
le jus d'1/2 orange (30 g env.), fraîchement pressé
-
de cresson frais200 g
-
filets de bar avec la peau (90 g chacun env.)4
-
d'eau500 g
-
de graines de couscous180 g
-
oranges non traitées2
-
de pignons de pin grillés (opcjonalnie)20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
604 kcal /
2525 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Au fil des mois - mai
10 Przepisów
Francja
Francja