Tarte aux champignons et aux marrons

Tarte aux champignons et aux marrons

4.7 34 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 parts

Składniki

  • de persil frais équeuté
    ½ bouquet
  • gousses d'ail pelées et coupées en deux
    2
  • de parmesan coupé en dés
    50 g
  • de farine
    250 g
  • de beurre bien froid, coupé en cubes
    125 g
  • d'eau
    50 g
  • jaune d'œuf
    1
  • échalote fendue en deux
    1
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de champignons frais mélangés, coupés en lamelles
    400 g
  • de crème fraîche épaisse entière
    350 g
  • œufs
    4
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de marrons entiers, épluchés, en conserve
    100 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 665 kcal / 2775 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 49 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...