Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour

Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour

4.3 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 600 g de rôti de porc, dans le filet (taille adaptée au panier cuisson)
  • 1 filet d'huile d'olive
  • 6 feuilles de sauge fraîche
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 800 g de topinambours pelés et détaillés en cubes
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 38 g
Kalorie 1882.2 kJ / 449 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 4.8 g
Węglowodany 31.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...