Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour

Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour

4.3 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de rôti de porc, dans le filet (taille adaptée au panier cuisson)
    600 g
  • d'huile d'olive
    1 filet
  • de sauge fraîche
    6 feuilles
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • d'eau
    600 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de topinambours pelés et détaillés en cubes
    800 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 449 kcal / 1882.2 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 31.8 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...