Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
TM5 TM6

Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge

4.4 (37 ocen)

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
  • sel
  • poivre moulu
  • 4 belles cailles
  • 8 échalotes bio, non pelées
  • 3 feuilles de sauge fraîche
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • 20 g de beurre, coupé en dés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1246 kJ / 298 kcal
Białko
26 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
16 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy