Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge

Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge

4.5 40 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • belles cailles
    4
  • échalotes bio, non pelées
    8
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
    800 g
  • de sauge fraîche
    3 feuilles
  • de vinaigre balsamique
    4 c. à soupe
  • sel
  • poivre moulu
  • de beurre coupé en dés
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 298 kcal / 1246 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...