
Urządzenia i Akcesoria
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
d'eau500 g
-
belles cailles4
-
échalotes bio, non pelées8
-
d'huile d'olive3 c. à soupe
-
de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté800 g
-
de sauge fraîche3 feuilles
-
de vinaigre balsamique4 c. à soupe
-
sel
-
poivre moulu
-
de beurre coupé en dés20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
298 kcal /
1246 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°8
69 Przepisów
Francja
Francja