Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge

Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge

4.5 42 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 4 belles cailles
  • 8 échalotes bio, non pelées
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
  • 3 feuilles de sauge fraîche
  • 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • sel
  • poivre moulu
  • 20 g de beurre coupé en dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 26 g
Kalorie 1246 kJ / 298 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...