Wersje kompatybilne
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 4 belles cailles
- 8 échalotes bio, non pelées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
- sel
- poivre moulu
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1246 kJ / 298 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55min
Aiguillettes de canard marinées, sauce au miel et purée de patates douces aux pois chiches
1h 15min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 Min
Purée potiron-orange
30 Min
Purée carotte-pomme de terre
25 Min
Purée aux saveurs asiatiques
40 Min
Purée carotte-coco
40 Min
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1 Std.
Purée de carottes
30 Min
Purée de patate douce au gingembre
30 Min
Purée butternut-noisettes
50 min
Purée panais potiron
45 Min