Encornets sautés à l'ail et au chorizo

Encornets sautés à l'ail et au chorizo

4.3 76 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de petits encornets entiers préparés par le poissonnier
  • 35 g de chorizo doux ou fort selon votre goût
  • 3 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 4 brins de thym citron
  • sel
  • piment d'Espelette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 20 g
Kalorie 803 kJ / 191 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...