Filet mignon de porc mariné

Filet mignon de porc mariné

3.8 104 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 1 oignon rouge coupé en quatre
  • 2 gousses d'ail dégermées
  • 1 piment rouge (opcjonalnie) de petite taille, épépiné
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 orange non traitée zeste et jus
  • 150 g d'eau
  • 30 g de concentré de tomate
  • 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • 1 c. à café de cassonade
  • 1 c. à café de cumin en poudre
  • 2 brins de persil plat frais effeuillés
  • 2 branches de thym frais effeuillés
  • 1 filet mignon de porc de 500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28 g
Kalorie 991 kJ / 236 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...