Filet mignon de porc mariné

Filet mignon de porc mariné

3.9 101 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • oignon rouge coupé en quatre
    1
  • gousses d'ail dégermées
    2
  • piment rouge (opcjonalnie) de petite taille, épépiné
    1
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • orange non traitée zeste et jus
    1
  • d'eau
    150 g
  • de concentré de tomate
    30 g
  • de vinaigre de cidre
    1 c. à soupe
  • de cassonade
    1 c. à café
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • de persil plat frais effeuillés
    2 brins
  • de thym frais effeuillés
    2 branches
  • filet mignon de porc de 500 g
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 236 kcal / 991 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...