![Filet mignon de porc mariné Filet mignon de porc mariné](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1754A6FB-9780-469D-8C32-FA5058F044AE/Derivates/2a84009b-e3b7-483d-9577-11bddc3a2efd.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, dégermées
- 1 piment rouge de petite taille, épépiné
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 150 g d'eau
- 30 g de concentré de tomate
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 1 c. à café de cassonade
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 2 brins de persil plat frais, effeuillés
- 2 branches de thym frais, effeuillés
- 1 filet mignon de porc de 500 g
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Blancs de poulet sauce chorizo
50 min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50 min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 Min
Porc aigre-doux
45 Min
Porc teriyaki aux pommes
2 Std. 20 Min
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1 Std.
Porc aux abricots secs
55 Min
Porc aigre-doux à la purée
40 Min
Brochettes de porc satay
25 Min
Echine au caramel, riz parfumé
1 Std. 15 Min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 Min
Filet mignon au cidre
35 min