Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons

Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons

4.8 178 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
20 portions

Składniki

Le crumble au pain d'épices
  • 1 orange non traitée zeste et jus
  • 50 g de sucre roux
  • 100 g de farine de blé
  • 100 g de beurre demi-sel mou
  • 2 c. à café d'épices à pain d'épices
Le confit d'oignons
  • 200 g d'oignons coupés en deux
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 80 g de sucre roux
  • 50 g de crème de vinaigre balsamique noir
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
Le boudin blanc
  • 20 g de beurre doux
  • 3 boudins blancs coupés en rondelles (1,5 cm env.)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3.8 g
Kalorie 754 kJ / 181 kcal
Tłuszcz 12.3 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 13.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...