Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons

Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons

4.8 176 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
20 portions

Składniki

Le crumble au pain d'épices
  • orange non traitée zeste et jus
    1
  • de sucre roux
    50 g
  • de farine de blé
    100 g
  • de beurre demi-sel mou
    100 g
  • d'épices à pain d'épices
    2 c. à café
Le confit d'oignons
  • d'oignons coupés en deux
    200 g
  • de beurre demi-sel
    30 g
  • de sucre roux
    80 g
  • de crème de vinaigre balsamique noir
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
Le boudin blanc
  • de beurre doux
    20 g
  • boudins blancs coupés en rondelles (1,5 cm env.)
    3

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 181 kcal / 754 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 12.3 g
Węglowodany 13.9 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...