Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 Tbsp caster sugar
- 40 g Korean chilli paste (gochujang)
- 20 g light soy sauce, plus 1 tsp
- 1050 g water
- 3 pinches salt
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g sunflower oil, plus extra for frying
- 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (5 mm)
- 1 tsp sesame seeds
- 180 g short grain rice, Korean or Japanese
- 120 g carrots, peeled, cut in batons (5 mm x 4 cm)
- 100 g fresh baby spinach
- 120 g fresh bean sprouts
- 1 tsp toasted sesame oil
- 4 wheat flour tortillas (approx. Ø 30 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2895.9 kJ / 692.1 kcal
- Białko
- 34.8 g
- Węglowodany
- 77.4 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1216.4 mg
Alternatywne przepisy
Korean Ramen with Tofu
50 min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1h 45 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 min
Pasta with Pork and Beans
45 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15 min