Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 Tbsp caster sugar
- 40 g Korean chilli paste (gochujang)
- 20 g light soy sauce, plus 1 tsp
- 1050 g water
- 3 pinches salt
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g sunflower oil, plus extra for frying
- 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (5 mm)
- 1 tsp sesame seeds
- 180 g short grain rice, Korean or Japanese
- 120 g carrots, peeled, cut in batons (5 mm x 4 cm)
- 100 g fresh baby spinach
- 120 g fresh bean sprouts
- 1 tsp toasted sesame oil
- 4 wheat flour tortillas (approx. Ø 30 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2895.9 kJ / 692.1 kcal
- Białko
- 34.8 g
- Węglowodany
- 77.4 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1216.4 mg
Alternatywne przepisy
Leftover Chicken Fajitas
1u. 20min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 Std. 5 Min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1h 30 min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1u.
Chicken Enchiladas
1u.
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1u.
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Mexican Chicken Ring
55min