
Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
Lemon Chive Vinaigrette
-
extra virgin olive oil60 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
fresh chives chopped (5 mm)3 - 4
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
Avocado Cream
-
ripe avocados (approx. 330 g), cut in pieces (2 cm)2
-
mayonnaise50 g
-
crème fraîche50 g
-
water40 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
mixed salad leaves150 g
-
smoked salmon200 g
-
cooked, peeled prawns large220 g
-
fresh chives chopped (5 mm)1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
345.5 kcal /
1445.4 kJ
Białko
13.1 g
Tłuszcz
29.9 g
Węglowodany
8.1 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Sód
595.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min