Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Mushroom Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pepper any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove thinly sliced1
-
fresh mushrooms quartered100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
water450 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
sweet smoked paprika (opcjonalnie)1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white short grain rice200 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (2-3 cm)250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
470.2 kcal /
1967.2 kJ
Białko
21.5 g
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
68.3 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Sód
638.8 mg