Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)60 g
-
fresh button mushrooms large (approx. 400 g)16
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
olive oil20 g
-
frozen spinach thawed and squeezed of excess water300 g
-
crème fraîche60 g
-
dried thyme¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Tuna Tapenade
5 min
Roast Carrot Butter
1 godz.
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Courgettes with Corn
25 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min