Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)60 g
-
fresh button mushrooms large (approx. 400 g)16
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
olive oil20 g
-
frozen spinach thawed and squeezed of excess water300 g
-
crème fraîche60 g
-
dried thyme¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
45 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.