Cazuelitas de pepino con atún

Cazuelitas de pepino con atún

4.5 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 porciones

Składniki

  • 5 g de jengibre pelado
  • 5 g de cebolla cambray solamente la parte verde del tallo
    5 g de cebollín
  • 1 chile serrano sin rabo
  • ½ cdita de aceite de ajonjolí
  • 30 g de jugo de naranja
  • 15 g de salsa de soya baja en sodio
  • 10 g de jugo de limón recién exprimido
  • 1 cdita de pasta de yuzu (opcjonalnie)
  • 230 g de atún fresco cortado en cubitosde 5 mm
  • 2 pepinos europeos
  • cebollín picado, para decorar
  • ajonjolí negro, para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 10.7 g
Kalorie 335.3 kJ / 79.8 kcal
Tłuszcz 1.2 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...