Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de poro, en rodajas
- 1 cucharada de harina
- 40 g de aceite
- 350 g de queso de cabra
- 1 cucharada de sal
- 800 g de agua
- perejil, picado, al gusto , para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1663 kJ / 396 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de jitomate
30min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Sopa de jitomate y elote
40min
Espárragos con salsa de jamiaca
40min
Sopa de chile ancho y requesón
30min
Crema de flor de calabaza
30min
Filete a la pimienta
20 min
Sopa de cilantro
1h 20 min
Sopa de manzana con queso azul y chipotle
30min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 min
Crema de chicharrón
25 min