Urządzenia i Akcesoria
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Jerk Chicken
-
chicken breasts, skinless (approx. 140 g each)4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies, halved, deseeded, to tastescotch bonnet chilli halved, deseeded, to taste1 - 2
-
lime thin peelings of skin and 20 g juice1
-
orange thin peelings of skin and 20 g juice1
-
soft dark brown sugar2 tsp
-
black peppercorns2 tsp
-
whole allspice berries1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
fresh thyme leaves only8 sprigs
-
fresh coriander cut in pieces (2 cm)5 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)4
-
cider vinegar20 g
-
olive oil20 g
Mash and Vegetables
-
water700 g
-
sweet potatoes peeled, diced (3 cm)600 g
-
fine green beans trimmed400 g
-
frozen peas defrosted400 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
olive oil10 g
-
fresh thyme leaves only, to taste8 - 10 sprigs
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2117 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Easy Satay Chicken
30 min
Chicken Korma
40 min
Butter Chicken
50 min
Chicken Pad Thai
20 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min