Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Frittata
- 1 cooked chicken breast, skinless (approx. 180 g), cut in pieces (3 cm)
- 10 g olive oil
- 4 large eggs
- 3 spring onions, thinly sliced
- 2 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped
- ¼ - ½ tsp ras el hanout, to taste (opcjonalnie)
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Vegetable Rice
- 150 g red peppers, quartered
- 70 g carrots, cut in pieces
- 50 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 750 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g basmati rice, rinsed
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- ground black pepper, to taste
- ¼ tsp sumac (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2002 kJ / 477 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 760 mg
Alternatywne przepisy
Egg Fried Rice
35min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4u. 45min
Pancakes with Two Fillings
40min
Tomato and Haddock Rice
50min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min