Urządzenia i Akcesoria
Pork with Black Bean Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
ginger wine80 g
-
pork fillet trimmed and cut in strips (1 x 10 cm)500 - 600 g
-
hoi sin sauce2 Tbsp
-
olive oil1 tsp
Black bean sauce
-
long red chilli (opcjonalnie) deseeded if preferred½ - 1
-
garlic cloves2
-
tinned black beans400 g
-
60 g Tamari saucesoy sauce60 g
-
sesame oil1 tsp
-
1 Tbsp dry sherryShaoxing rice wine1 Tbsp
-
water80 g
-
palm sugar (1 cm cube), grated1 tsp
Rice and vegetables
-
white rice300 g
-
water900 g
-
tenderstem broccoli (approx. 180 g), trimmed and cut in thirds1 bunch
-
tinned bamboo shoots rinsed and drained (weight is pre-draining)230 g
-
spring onion trimmed and thinly sliced, for garnishing1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.8 g
Kalorie
1726 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
9.7 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Korma
40 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Circassian Chicken
2 godz.
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Easy Satay Chicken
30 min
Chicken Pad Thai
20 min
Prawn Chow Mein
45 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min