Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
apricots fresh, halved (approx. 4)220 g
-
honey20 g
-
walnut halves coarsely chopped20 g
-
fresh lemon thyme leaves only1 tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered100 g
-
raw sausages skinned (approx. 4)220 g
-
fresh mushrooms quartered100 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
soy sauce1 tsp
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
gnocchi400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
4682 kJ /
1119 kcal
Tłuszcz
66 g
Węglowodany
88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise Sauce
15 min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Chicken Pad Thai
20 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min