Lamb Spezzatino
TM6 TM5 TM31

Lamb Spezzatino

4.6 (24 oceny)

Składniki

  • 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 5 sage leaves, fresh
  • 1 onion (approx. 150 g), halved
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 70 g bacon, cut in cubes (3 cm)
  • 750 g lamb neck fillet, cut in pieces
  • ¼ tsp fine sea salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 carrots, cut in slices (1-2 cm)
  • 2 celery stalks, cut in slices (1-2 cm)
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 200 g dry white wine
  • 100 g water
  • 2 Tbsp meat stock paste, homemade (see tips)
    lub 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2479 kJ / 393 kcal
Białko
44.3 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
42.5 g
Błonnik
3.925 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy