Urządzenia i Akcesoria
Lamb Spezzatino
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
sage leaves, fresh5
-
onion (approx. 150 g), halved1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
bacon cut in cubes (3 cm)70 g
-
lamb neck fillet cut in pieces750 g
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
carrots cut in slices (1-2 cm)2
-
celery stalks cut in slices (1-2 cm)2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine200 g
-
water100 g
-
2 Tbsp vegetable stock paste, homemade, (see tips)meat stock paste homemade (see tips)2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44.3 g
Kalorie
2479 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
42.5 g
Błonnik
3.925 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Double Pea and Chorizo Soup
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken Étouffée
45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 godz. 10 min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 godz. 10 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min