
Urządzenia i Akcesoria
Chicken and mushrooms in red wine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
red onions cut in halves450 g
-
bacon cubes80 g
-
chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
mixed herbes de Provence½ tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
skinless chicken thighs with bones (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms cut in quarters250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
445 kcal /
1862 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

One pot chicken
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Możesz także polubić...
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Meat Loaf
1 godz. 20 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 godz. 10 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min