Urządzenia i Akcesoria
Chicken and mushrooms in red wine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
red onions cut in halves450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
mixed herbs de Provence½ tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
skinless chicken thighs with bones (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms cut in quarters250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1862 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One pot chicken
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Lamb Stew
50 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Chicken Cacciatore
50 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min