Urządzenia i Akcesoria
Fish Pie with Potato Gratin Topping
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder600 g
-
water to cover sliced potatoes
-
unsalted butter plus 1 Tbsp for baking40 g
-
½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
ground black pepper½ tsp
-
double cream300 g
-
white fish fillet, skinless firm (e.g. cod, grouper, haddock)600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons 1 finely grated zest only, 1 halved for serving2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1001 mg
Białko
36 g
Kalorie
2731 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 godz. 10 min
Family Chicken Galette
1 godz. 55 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Cauliflower Cheese
50 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Prawn Cocktail
15 min
Chilli Con Carne
35 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min