
Urządzenia i Akcesoria
Fish Pie with Potato Gratin Topping
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder600 g
-
water to cover sliced potatoes
-
unsalted butter plus 1 Tbsp for baking40 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
ground black pepper½ tsp
-
double cream300 g
-
white fish fillet, skinless firm (e.g. cod, grouper, haddock)600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons 1 finely grated zest only, 1 halved for serving2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
653 kcal /
2731 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
1001 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 godz. 10 min
Kedgeree
45 min
Chilli Con Carne
35 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min