Urządzenia i Akcesoria
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
Przygotowanie 1 godz. 20 min
Czas całkowity 13 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves4
-
shallots halved100 g
-
fresh coriander thick stalks removed20 g
-
fresh parsley thick stalks removed20 g
-
dried oregano2 Tbsp
-
olive oil200 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice35 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
pork fillets (approx. 1000 g)2
Rice Salad and Pork Fillet
-
fresh parsley leaves15 g
-
olive oil90 g
-
pickled capers drained60 g
-
lemon juice60 g
-
coarse salt flakes2 Tbsp
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice250 g
-
courgettes cut in small cubes400 g
-
carrots cut in small cubes300 g
-
red pepper cut in small cubes1
-
yellow pepper cut in small cubes1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
3443 kJ /
822 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Peppercorn Sauce
30 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Chilli Con Carne
35 min