Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Burger Patties and Slaw
- 60 g bread, torn in pieces
- 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 25 g unsalted butter, diced
- 100 g chilli sauce (e.g. Frank's Redhot®)
- ½ Tbsp white vinegar, distilled
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp Worcestershire sauce
- 220 g white cabbage, cored, cut in pieces (3 cm)
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 1 red apple, cored, quartered
- 2 Tbsp mayonnaise (see tip)
- 120 g onions, quartered
- 400 g turkey mince, broken in pieces
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Cooking and Assembly
- 1 Tbsp olive oil, for frying
- 4 brioche burger buns
- salad leaves, for serving
- 1 beef tomato, sliced (1 cm), for serving
- 4 Tbsp mayonnaise
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3194 kJ / 765 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Sód
- 1410 mg
Alternatywne przepisy
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Enchiladas
1hod.
Chorizo and Chicken Burgers
20min
Healthy Greek Turkey Burgers
40 min
Turkey Burger
1 godz. 25 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Chicken Tikka Flatbreads
45min
Pulled Pork Rolls
30min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1 Std. 40 Min
Mexican Stuffed Peppers
45min
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min