Urządzenia i Akcesoria
Salmon Fillets with Salsa Verde
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Salsa Verde
-
garlic cloves4
-
anchovy fillets, in oil5
-
lemon thin peelings of skin and juice1
-
fresh parsley tough stems removed25 g
-
fresh basil tough stems removed25 g
-
pickled baby capers drained50 g
-
extra virgin olive oil40 g
Salmon and Assembly
-
water500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
new potatoes quartered250 g
-
fresh salmon fillets (approx. 120 g each)4
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon sliced (5 mm)1
-
mangetout200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
2011 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min