Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Tbsp groundnut oil
- 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 fresh red chillies, halved
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 limes, finely grated zest of both and juice of 1, plus extra for serving
- 2 Tbsp coconut cream
- 30 g fresh coriander
- 1000 g water, plus boiling water for softening lettuce leaves
- 4 fresh salmon fillets, skin removed (approx. 100 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 4 leaves round lettuce
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tom Yum with Prawns
25 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 min
Beef Rendang
2h 30min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Kung Pao Prawns
45 min
Seafood Korma
40 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min