Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Tbsp groundnut oil
- 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 fresh red chillies, halved
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 limes, finely grated zest of both and juice of 1, plus extra for serving
- 2 Tbsp coconut cream
- 30 g fresh coriander
- 1000 g water, plus boiling water for softening lettuce leaves
- 4 fresh salmon fillets, skin removed (approx. 100 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 4 leaves round lettuce
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1u. 40min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Fish Stew
45 Min
Thai Steamed Trout Parcels
35 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Keralan Fish Curry
30 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Green Curry Chicken
55 min