Thai Steamed Salmon Parcels

Thai Steamed Salmon Parcels

3.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • groundnut oil
    1 Tbsp
  • spring onions cut in pieces (2 cm)
    4
  • garlic clove
    1
  • fresh red chillies halved
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    30 g
  • limes finely grated zest of both and juice of 1, plus extra for serving
    2
  • coconut cream
    2 Tbsp
  • fresh coriander
    30 g
  • water plus boiling water for softening lettuce leaves
    1000 g
  • fresh salmon fillets skin removed (approx. 100 g each)
    4
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • round lettuce
    4 leaves

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21 g
Kalorie 1020 kJ / 244 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...