Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Fishcakes
-
brown bread torn in pieces200 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)650 g
-
water1000 g
-
fresh salmon fillets boneless (approx. 120 g each, see tip)4
-
lemon thin peelings of skin and 20 g juice1
-
coriander seeds1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Tahini and Lemon Dressing
-
garlic clove1
-
fresh coriander leaves5 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
tahini50 g
-
water50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Serving
-
water500 g
-
mixed vegetables seasonal (see tip)500 - 600 g
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
690 mg
Białko
38 g
Kalorie
2984 kJ /
713 kcal
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Haddock Rice
50 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min