
Wersje kompatybilne
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fishcakes
- 200 g brown bread torn in pieces
- 650 g sweet potatoes peeled, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 4 fresh salmon fillets boneless (approx. 120 g each, see tip)
- 1 lemon thin peelings of skin and 20 g juice
- 1 tsp coriander seeds
- 5 g fresh coriander leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini and Lemon Dressing
- 1 garlic clove
- 5 g fresh coriander leaves
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 50 g tahini
- 50 g water
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Serving
- 500 g water
- 500 - 600 g mixed vegetables seasonal (see tip)
- vegetable oil for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 713 kcal / 2984 kJ
- Białko
- 38 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 690 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Baby-friendly Lamb and Apricot Tagine
1 godz. 40 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Baby-friendly Chicken, Sweet Potato and Kale Filo Pie
1 godz. 45 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min