Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables

Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables

4.1 176 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

Fishcakes
  • brown bread torn in pieces
    200 g
  • sweet potatoes peeled, diced (2 cm)
    650 g
  • water
    1000 g
  • fresh salmon fillets boneless (approx. 120 g each, see tip)
    4
  • lemon thin peelings of skin and 20 g juice
    1
  • coriander seeds
    1 tsp
  • fresh coriander leaves
    5 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
Tahini and Lemon Dressing
  • garlic clove
    1
  • fresh coriander leaves
    5 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • tahini
    50 g
  • water
    50 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
Serving
  • water
    500 g
  • mixed vegetables seasonal (see tip)
    500 - 600 g
  • vegetable oil for frying

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 713 kcal / 2984 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 61 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 690 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...