Urządzenia i Akcesoria
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Potatoes
-
boiling water1000 g
-
new potatoes cut in pieces (2 cm)500 g
-
leeks (approx. 1), sliced (1 cm)120 g
-
fine green beans trimmed, halved200 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
-
olive oil1 ½ Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ½ tsp2 pinches
Tomato Sauce and Fish
-
garlic cloves3
-
red onions quartered100 g
-
olive oil plus 1 Tbsp20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine50 g
-
haddock fillets (approx. 140 g each), skinless4
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Steamed Vegetables
-
boiling water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1280 mg
Białko
31 g
Kalorie
1568 kJ /
374 kcal
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Kedgeree
45 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min