
Urządzenia i Akcesoria
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Potatoes
-
boiling water1000 g
-
new potatoes cut in pieces (2 cm)500 g
-
leeks (approx. 1), sliced (1 cm)120 g
-
fine green beans trimmed, halved200 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
-
olive oil1 ½ Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ½ tsp2 pinches
Tomato Sauce and Fish
-
garlic cloves3
-
red onions quartered100 g
-
olive oil plus 1 Tbsp20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine50 g
-
haddock fillets (approx. 140 g each), skinless4
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Steamed Vegetables
-
boiling water500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1280 mg
Białko
31 g
Kalorie
1568 kJ /
374 kcal
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Creamed Cod
45 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Tomato and Haddock Rice
50 min