
Urządzenia i Akcesoria
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
spring onions cut in pieces25 g
-
fresh parsley5 g
-
fresh mint leaves only5 g
-
lemons 1 sliced and thin peelings of skin of ½1 ½
-
couscous100 g
-
water boiling120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
sea bass fillets2
-
olive oil½ tsp
-
water for steaming1000 g
-
tenderstem broccoli150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
308 kcal /
1287 kJ
Białko
28.8 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min