Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 25 g spring onions, cut in pieces
- 5 g fresh parsley
- 5 g fresh mint, leaves only
- 1 ½ lemons, 1 sliced and thin peelings of skin of ½
- 100 g couscous
- 120 g water, boiling
- 100 g cherry tomatoes, halved
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 sea bass fillets
- ½ tsp olive oil
- 1000 g water, for steaming
- 150 g tenderstem broccoli
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1287 kJ / 308 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 29.1 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
Alternatywne przepisy
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1hod. 20min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.