Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 25 g spring onions, cut in pieces
- 5 g fresh parsley
- 5 g fresh mint, leaves only
- 1 ½ lemons, 1 sliced and thin peelings of skin of ½
- 100 g couscous
- 120 g water, boiling
- 100 g cherry tomatoes, halved
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 sea bass fillets
- ½ tsp olive oil
- 1000 g water, for steaming
- 150 g tenderstem broccoli
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1287 kJ / 308 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 29.1 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
Alternatywne przepisy
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min