Urządzenia i Akcesoria
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
spring onions cut in pieces25 g
-
fresh parsley5 g
-
fresh mint leaves only5 g
-
lemons 1 sliced and thin peelings of skin of ½1 ½
-
couscous100 g
-
water boiling120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
sea bass fillets2
-
olive oil½ tsp
-
water for steaming1000 g
-
tenderstem broccoli150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28.8 g
Kalorie
1287 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min